https://superapps-94e1b.web.app/ https://miracleoilhairelixir.com/ DEPO288 DEPO 288 https://bigwinserbu4d.com/ serbu4d serbu 4d serbu4d login serbu4d link alternatif serbu4d slot https://192.241.145.59/ depo288 depo 288 https://146.190.143.85/ https://146.190.143.85/ serbu4d serbu 4d serbu4d login serbu4d link alternatif https://heathwaller.com/ serbu4d serbu 4d serbu4d login serbu4d link alternatif https://primeuknews.com/ serbu4d serbu 4d serbu4d login serbu4d link alternatif https://www.kalselprov.com/ serbu4d serbu 4d serbu4d login serbu4d link alternatif
Termeni si conditii
Termeni si conditii generale

Reviziile produselor vandute se fac de catre service-urile autorizate de Divers Motors ATV SRL si Soare Analuk SRL in municipiul Buzau. Va rugam contactati echipa de suport pentru a va comunica adresa si pentru a stabili data si ora reviziei.

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.
IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTII TERMENI SI CONDITII, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA INCETEZE SA MAI FOLOSEASCA SITEUL.
Acest website apartine SOARE ANALUK SRL,
In lipsa unor precizari specifice pentru un continut anume (imagine, text sau alt continut media), toate drepturile asupra continutului afisat pe acest site apartine SOARE ANALUK SRL, si este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea SOARE ANALUK SRL.
Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin SOARE ANALUK SRL.
Utilizatorul acestui site este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu utilizeze nici un fel de sistem/aplicatie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

1.Descrierea Serviciului
vand-atv.com are ca obiect principal de activitate prezentarea catalogului online a produselor de tip atv, mini-atv, motociclete, masinute copii dar si a diferite accesorii.
Datele de identificare a companiei:
Denumirea companiei: SOARE ANALUK SRL
Adresa: SOS SPATARULUI, NR. 15 , BUZAU
Cod Unic de Inregistrare: RO 27958758
Nr. Reg. Comertului: J10/64/2011
Telefon: 0755480736
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2.Acces
Pentru a putea beneficia de serviciu, utilizatorul are nevoie de un calculator/telefon (alt device) personal, o conexiune stabila la Internet si de un browser web instalat prin intermediul careia va fi accesata adresa de web https://vand-atv.com unde va putea comanda si rezerva produse sau se va putea documenta despre produsele si serviciile oferite.

3.Obligatiile SOARE ANALUK SRL denumit in continuare vand-atv.com
vand-atv.com nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul vand-atv.com, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. vand-atv.com si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
- serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;
- eventualele defecte vor fi corectate;
Serviciul este disponibil 24h/zi, exceptand perioadele in care se efectueaza lucrari de mentenanta sau de reparatii. Accesarea serviciului poate fi limitata in intervalul orar de utilizare intensa datorita limitarii procesarii datelor de catre sistemele informatice.

4.Drepturile utilizatorilor
Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:
- Dreptul de a nu fi de accord cu acesti termeni si conditii, caz in care sunt obligati sa inceteze utilizarea acestui website;
- Dreptul de a fi informat asupra datelor sale detinute de catre acest website. Pentru aceasta actiune utilizatorul trebuie sa trimita un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in care sa solicite fisa electronica cu datele sale colectate pana in prezent. Societatea noastra va transmite aceste date in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 Zile din momentul solicitarii;
- Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse. Pentru aceasta actiune utilizatorul trebuie sa trimita un email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in care sa solicite stergerea datelor colectate pana in acel moment. Vom confirma actiunea in cel mai scurt timp dar nu mai tarziu de 30 Zile.
- Dreptul de te opune anumitor prelucrari (comunicare comerciala, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa si contacta: SOARE ANALUK SRL, email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon 0755480736

- DREPT APLICABIL SI INSTANTA COMPETENTA
Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea Platformei on-line si/sau a Aplicatiei si/sau Contractul mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.
Consumatorii nu pot renunta la drepturile lor conferite de lege. Orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia.
Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.
Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.
Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre abonati si SOARE ANALUK SRL, nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.
Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.
Pentru utilizarea contului si a parolei personale intreaga responsabilitate le revine abonatilor, SOARE ANALUK SRL fiind exonerata de orice raspundere cu privire la confidentialitatea acestor date. Prin inregistrare abonatilor le revine obligatia de a furniza in mod corect si complet datele solicitate.
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii SOARE ANALUK SRL beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata SOARE ANALUK SRL la sediul/punctul de lucru si la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

6. Excluderi
SOARE ANALUK SRL nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.
SOARE ANALUK SRL nu isi asuma respnsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site, si desi face tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.
Utilizatorul intelege faptul ca furnizarea Serviciilor poate fi modificata/incetata si intelege ca Prestatorul nu este raspunzator pentru aceasta.
SOARE ANALUK SRL nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii siteului vand-atv.com

7. Conditii generale Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.

Politica de Confidentialitate

1.Datele cu caracter personal colectate de SOARE ANALUK SRL
Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor:
- In scopul achizitionarii de produse, datele oferite pentru comanda si facturare precum (nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa facturare, adresa livrare, daca este cazul date de identificare societate ), pe care le pastram in sistemul informatic financiar sau sistemul de gestionare al comenzilor, conform cerintelor codului fiscal in vigoare.
- In scopul informarii utilizatorilor cu referire la urmatoarea data a disponibilitatii produselor colectam adresa de email la care acestia vor fi notificati.
- In scopuri de publicitate prin newsletter-ul integrat colectam numele si adresa de email a utilizatorilor doar cu acordul in prealabil al acestora. Aceasta este o actiune transparenta si voita a utilizatorului (aceea de a se inscrie in campania de newsletter);
- In scopul emiterii rapoartelor de marketing si performanta din cadrul companiei putem colecta prin intermediul partenerilor de trafic si reclama (ex. Google Analytics, Google Adwords, Facebook Ads) adresa IP, locatia, sexul, varsta aproximativa sau alte date legate de preferintele utilizatorilor.

2. Cine are acces la datele tale si cum le stocam
Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii.
La datele tale au access:
- Angajatii nostri si subcontractorii din echipa de support tehnic, cu respectarea obligatiilor legale si contractuale de respectarea confidentialitatii datelor la care au acces, in scopul desfasurarii activitatii lor.
- Contractori, furnizori de servicii, procesatorii de plati online, doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar (de exemplu, firma de curierat pentru livrarea produselor, sau firma de contabilitatea pentru intocmirea rapoartelor financiare).

* Datele utilizatorului sunt stocate pe servere situate in Bucuresti, Romania indeplinind cele mai stricte criterii de securitate. Datele se pot regasi si in format fizic sau pe alte spatii de stocare la adresa punctului de lucru sau a sediului social ambele pe teritoriul Romaniei.

3.Cat timp procesam datele personale?
Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date. In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

4.Cat timp stocam datele ?
Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interacțiune cu noi.

Declaratie Oficiala a conformarii La GDPR la Regulamentul General privind Protectia Datelor

In data de 25 mai 2018 intra in vigoare a Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR), legislatie care priveste orice entitate car care efectueaza activitati de prelucrari de date ale persoanelor rezidente in Uniunea Europeana, indiferent de locatia entitatii, in scopul protejarii datelor acestora.
Noi, SOARE ANALUK SRL, am acordat intotdeauna o atentie deosebita drepturilor clientilor si partenerilor nostri, precum si protejarii lor.
Protectia datelor a reprezentat dintotdeauna o prioritate maxima, investim continuu in infrastructura si securitate. Colaboram indeaproape cu un expert in materie de protectie a datelor personale si a legilor legate de internet pentru a ne asigura ca toate activitatile sunt in deplina conformitate cu aceste cerinte legale. Datele pe care le colectam si le prelucram sunt in continuare in deplina siguranta cu noi!
Ca si pana acum toate datele pe care le introduci pe platforma noastra au fost, sunt si vor ramane in permanenta datele tale si ale firmei tale, SOARE ANALUK SRL avand rolul de imputernicit.
La SOARE ANALUK SRL ne pregatim continuu sa asiguram securitatea datelor la cel mai inalt nivel si, in acelasi timp, sa putem dovedi in orice moment acest lucru. De asemenea si foarte important, suntem pregatiti sa detectam oricand brese de securitate, daca va fi cazul, pentru a te informa cu promptitudine. Fizic serverele se gasesc la Hosterion SRL, locatia acestora fiind in Bucuresti, Romania, desigur, pregatiti de GDPR.
Ceilalti furnizori de servicii care au legatura cu platforma vand-atv.com (Google Adwords, Google Analytics, Facebook, DragonStar) sunt cu totii in conformitate cu rigorile GDPR.

Politica cookie

Acest site foloseste cookie-uri.
Acestea sunt fisiere de mici dimensiuni, sau parti dintr-un fisier salvate pe calculatorul / terminalul mobil al unui utilizator de internet, formate din litere si numere si stocate de catre browserul utilizat pentru o mai buna experienta de navigare pe internet. Aceste fisiere permit site-urilor web sa retina si sa pastreze informatii utile despre preferintele utilizatorului si pot contine informatii ce au caracter personal (precum un istoric al paginilor vizitate, cod de identificare a utilizatorului, preferinte personalizate).
Un cookie este format din doua parti: numele si continutul. Durata de viata a unui cookie este determinata, iar tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care utilizatorul revine pe site-ul asociat respectivului webserver.
Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a transmite virusi informatici sau pentru a rula programe. Cand accesezi site-ul ca vizitator, un cookie este trimis catre browser-ul tau de internet si salvat pe hard-disk-ul computerului tau. Poti bloca utilizarea cookie-urilor prin setarile facute in browserul cu care navighezi pe internet.
Prin utilizarea cookie-urilor vei beneficia de o mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. In momentul in care un utilizator acceseaza site-ul nostru , noi stocam informatii precum: adresa de IP, pagini vizualizate, site-ul de la care ai ajuns pe site-ul nostru, informatii din cookies si alte date tehnice pe care le utilizam strict pentru urmatoarele scopuri:
- Analiza traficului si surselor de trafic catre site-ul nostru, utilizand servicii de analiza cu scopul de a imbunatati serviciile oferite de catre noi, si a coordona strategia de imagine/marketing pentru a ajunge mai usor la clientii nostri.
- Monitorizarea accesului pentru a mentine securitatea site-ului, si a detecta accesari potential periculoase ale site-ului nostru.
*Toate aceste date sunt date statistice, anonimizate.

● Lista cookies (cookies proprii vand-atv.com, Google Analytics Cookies, Google Ads Cookies, Google Services, sessions cookies, cloudflare.com - cookies utilizati pentru identificarea clientilor individuali care au un IP comun, DoubleClick Cookies, Facebook Cookies)
● Folosim Google Analytics, un serviciu de analiza web, oferit de Google, Inc. (“Google”) http://www.google.com/analytics/ pentru a analiza utilizarea paginilor, interactiunea cu paginile si optiunile de navigare ale vizitatorilor pe site si anonimizam caracteristicile analizate.

Daca nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie, poti bloca oricare cookie din setarile browserului tau.

Pasii pentru cele mai utilizate browsere sunt:
● daca browser-ul Utilizatorului este Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0: Utilizatorul poate da click pe "Instrumente", in coltul superior al navigatorului sau poate selecta "Optiuni de Internet" si apoi va da click pe "Confidentialitate". Utilizatorul va selecta setarile pe care le doreste, apoi va selecta "Aplica" si "Accepta/OK";
● daca browser-ul Utilizatorului este Mozilla Firefox: in meniul navigatorului, Utilizatorul va selecta "Optiuni", apoi va accesa meniul "Confidentialitate", iar in meniul care va aparea, va alege "Configurare personalizata a istoricului". Utilizatorul va alege setarile pe care le doreste, apoi va da "OK/Acceptare";
● daca browser-ul este Google Chrome: Utilizatorul va accesa meniul Chrome, care este situat in coltul superior dreapta, va da "Configurare", unde va da apoi click. Utilizatorul va alege setarile pe care le doreste, apoi va apasa "OK”;
● daca browser-ul utilizat este Safari: Utilizatorul va selecta "Preferinte". In panoul respectiv va selecta "Confidentialitate", iar apoi va realiza setarile pe care le doreste, urmand a da "OK". II.Politica de confidentialitate

Pentru informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal realizata de SOARE ANALUK SRL, poti consulta mai sus in aceasta pagina informatiile necesare.

Produsele comercializate de societatea noastra si plasate pe acest website sunt de tip offroad si nu se pot inmatricula.
Pentru a va informa cu privire la atestarea produselor va rugam sa consulati certificatul de conformitate accesand urmatorul link Certificat de conformitate CE